RIJBEWIJS MOTOR

Wil jij je motorrijbewijs halen, dan ben je bij Verkeersschool De Groen aan het juiste adres! Door onze ervaren instructeur wordt je veilig en met plezier naar je motorrijbewijs begeleid. Voor de lichte motor (A1) kun je vanaf 17 jaar beginnen met rijlessen. Voor de middelzware motor (A2) kan dat vanaf 19 jaar als je al een A1-rijbewijs hebt, anders vanaf 20 jaar.

Wij leiden op voor het A-rijbewijs. De minimum leeftijd om te starten voor de zware motor (A) is 21 jaar. Als je voor je 24e het A-rijbewijs haalt, krijg je code 80 op je rijbewijs. Hiermee mag je rijden op een lichte (A1) en middelzware (A2) motor en een 3-wielige motor. De code vervalt 2 jaar na het behalen van je A-rijbewijs of als je voor die tijd 24 jaar wordt. Als je voor het behalen van je A-rijbewijs het A2-rijbewijs al hebt, vervalt code 80 op het moment dat je het A2-rijbewijs twee jaar bezit. Als de code vervalt, mag je ook op een zware motor (A) rijden. Je hoeft daarvoor geen extra examen meer te doen. Als je nog geen 24 jaar bent, moet je wel een nieuw rijbewijspasje aanvragen bij de Gemeente. Doe je dat niet, dan vervalt de code 80 pas als je 24 jaar bent.


Try the bike

Eerst kennis maken met het motorrijden en zo kijken of dit iets voor je is? Ook dat kan!

Maak een afspraak voor onze Try the bike. Voor slechts € 85,- krijg je een 2 uur durend programma met aansluitend een gesprek met de instructeur waarin hij je adviseert wat nodig is om veilig en snel je motorrijbewijs te halen.

Ook leuk: geef een Try the bike cadeau!


In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus, vragen we je het volgende zelf te verzorgen wanneer je bij ons komt lessen:

- Een goedgekeurde motorhelm

- Een jas die je bovenlichaam en je armen volledig bedekt en beschermt

- Een broek die je benen volledig bedekt en beschermt

- Schoenen die tenminste je enkels bedekken en beschermen

Moet je dit nog aanschaffen? Informeer bij je aanmelding naar een leuke aanbieding!


PRAKTIJK

Benieuwd hoe een praktijkexamen er aan toe gaat? Bekijk de video hieronder!


THEORIE

Voorbereiden op het theorie-examen kun je bij ons doen via een 3D online theorie cursus.

Met deze cursus kun je 4 maanden lang in de theorie en de 500 oefenvragen duiken zodat je goed voorbereid naar het examen gaat.


TARIEVEN

Bekijk hier de tarieven.AANMELDEN

Aanmelden voor rijlessen? 

Stuur een mail naar info@verkeersschooldegroen.nl of bel ons op 0165 - 57 36 68

  Waarom Verkeersschool De Groen?

  • Ervaren instructeurs
  • Lessen van 60 minuten
  • Transparante werkwijze
  • Vaste instructeurs
  ONZE INSTRUCTEURS